Priser


...och Vanliga Frågor

Här är några standardpriser men eftersom situation och önskemål kan se väldigt olika ut är det alltid bra att vi växlar några ord innan där vi klargör vad som önskas av fotograferingen och var vi landar prismässigt. Mina priser är heller inte ristade i sten och det viktigaste för mig är att vi hittar en väg vi båda är nöjda med, så skicka ett meddelande om du undrar något eller har ett förslag!

Porträtt

(Familj, barn, gravid etc)
Fotografering ca 1h i studio eller utomhus.

3 valfria redigerade digitala bilder ingår.
Ytterligare bilder kostar 250kr/st.
För var femte bild du väljer ingår även en utskrift i storlek A4.

1200kr

Ceremoni, Fest & Evenemang

Prisexempel:

Dopceremoni & Familjeporträtt
Från 3000kr

Borgerlig vigsel & Parporträtt
Från 4000kr

Bröllop - Se FAQ nedan

Från 3000kr

Företag

Ta kontakt för kostnadsförslag

Kontakta mig

300kr Bokningsavgift/förskott för porträtt betalas i samband med bokning och bekräftar din tid. Tiden kan bokas om men bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid utebliven fotografering.

FAQ

Hur får jag mina bilder?

Fotograferar du bröllop?

Vilken upplösning har bilderna jag beställer?

Måste jag beställa förstoringar (prints) av dig?

FAQ

Hur får jag mina bilder?

Efter fotograferingen får du en länk till ett urvalsgalleri där du i lugn och ro kan välja de bilder du vill beställa.
När din favoritlista är färdig redigerar jag de bilder du valt och du får en ny länk där du kan ladda ner de färdiga bilderna och även beställa förstoringar (prints) på de foton du önskar.

Fotograferar du bröllop?

Just nu fotograferar jag inte hela bröllop. Gäller det endast vigselceremoni och parporträtt eller mindre tillställningar kan det dock gå bra. Ta kontakt för mer information!

Vilken upplösning har bilderna jag beställer?

De digitala bilderna levereras med den längsta sidan 3600pixlar lång. Det är tillräckligt hög upplösning för att själv kunna göra förstoringar i minst A4-storlek med hög kvalitet.

Måste jag beställa förstoringar (prints) av dig?

Nejdå. Du kan beställa förstoringar var du vill. De digitala filerna duger till förstoringar i A4-storlek i hög kvalitet. Beställer du av mig förbereder jag dock filerna inför utskriften så de blir så bra som möjligt och använder originalmaterialet för optimal kvalitet och större printar om det önskas.