Företag


För företag idag är det viktigare än någonsin med professionella bilder för att visa vilka ni är eller för att få kunderna att välja just er framför en konkurrent. I en tid där människor snabbt jämför olika alternativ och väljer på första intryck är bra bilder alltid en smart investering för ett företag.

Oavsett om ni behöver personalporträtt, miljöbilder, produktfoton, en schysst bildbank till det sociala mediaflödet eller något annat finns jag här för att hjälpa er skapa det material ni önskar.

Några samarbeten och referenser

Raw For Paw


Av Raw For Paw fick jag i uppdrag att skapa en bildbank med färgglada och poppande bilder med deras produkter av hundgodis för att användas främst i sociala medier.


www.rawforpaw.com

Shape U Up


För Shape U Up som erbjuder program med personlig träning online, kostschema, träningskläder och redskap mm har jag fotograferat bilder till hemsida, produkter i webbutik och skapat en bildbank med content till sociala medier.


www.shapeuup.se

MUSH


MUSH är naturlig och artanpassad mat för hundar och katter och till deras merchbutik har jag fotograferat kläder och och produkter i naturlig miljö.


www.mushbarf.com