Modell


Klart att du vill vara med på bild, jag letar alltid efter människor som vill vara framför kameran! Gärna bilder till olika egna projekt.


En TFP-fotografering är helt kostnadsfri för dig. TFP betyder Time For Print, detta är en vedertagen term där båda parterna (fotograf & modell) arbetar utan ekonomisk ersättning. Ersättningen är att både fotografen och modellen får några bilder som de kan använda på överenskommet sätt, t.ex. på sociala medier och egen portfolio.


Du kanske har en grym fotoidé som du vill testa, eller behöver nya bilder till din personliga portfolio? Kontakta mig och beskriv din idé/önskan så återkommer jag så snart jag kan!

TFP= Time for Print, är en modell där fotograf och “modell” gör ett utbyte av tjänster. Ingen av de båda parterna får betalt, men båda får bilder som de kan använda på överenskommet sätt.


Det här är en modell som ofta används bland såväl fotografer, makeup-artister och stylister. Idag är det oftast så att bilderna levereras digitalt och inte på “print” som i namnet.


För båda parters skull så skrivs en “modellrelease” som reglerar hur bilderna får användas. Detta för att båda parterna skall vara nöjda.


Tycker du att det låter intressant, tveka då inte att höra av dig så berättar jag mer.